Campsite

FabCityNature heeft de plek naast Paviljoen Nova Zembla samen met experts op het gebied van Tiny Houses ingericht tot Campsite 'Basecamp IJmuiden'. Naast een bijzondere overnachtingsplek, ook een plaats om te kunnen ‘proefwonen’ en experimenteren met nieuwe woonvormen en natuur.

Het enthousiasme bij de startbijeenkomst op 18 juni 2018 was groot en we zijn vervolgens met een aantal partijen in gesprek gegaan. De eerste Tiny Houses zijn in juni 2019 geplaatst. Wil je een overnachting boeken? Dat kan via de site van Basecamp IJmuiden of booking.com. Op 29 september is er een open dag op de Campsite en zijn de Tiny Houses voor iedereen te bezichtigen! Kijk hier voor meer informatie.

Tiny houses

Een bijzondere overnachtingsplek. Tiny houses, proefwonen en zijn in de natuur.

Mill Home

Tiny houses met de techniek en het comfort van nu. Woningen met een eigen karakter, gebaseerd op een modulair systeem met het gebruik van warme houtsoorten. De combinatie van zeer goede geïsoleerde dampdichte panelen in combinatie met een geavanceerde klimaatbeheersing zorgen voor een aangenaam klimaat met een minimaal aan energie verbruik.

Op de Campsite zullen een aantal types van de Mill Homes worden geplaatst; de 'Single', de Family en twee keer de 'Nomad' en 'Duo'.

www.millhome.nl

 

 

Soap Factory

De Soap Factory van Atelier van Lieshout maakt onderdeel uit van New Tribal Labyrinth. In dit Gesammtkunstwerk zijn de elementen van een toekomstige maatschappij gecreëerd waarin productie centraal staat, een ‘nieuwe stam’ die terugkeert naar de landbouw en industrie en de verloren gegane relatie met materialen herstelt.

www.ateliervanlieshout.com

24Tiny

De 24Tiny laat met een  moderne en expressieve look zien hoe aantrekkelijk duurzaamheid er uit kan zien en weerspiegelt de veranderingen en vraag naar pop-up invullingen door een dynamische vorm aan te nemen. Ook draagt de vorm bij aan de aerodynamica van het huis op de weg, de 24Tiny is mobiel en beweegt mee met de kansen. Het huisje functioneert geheel autarkisch vanuit duurzame bronnen en materialen.

www.24tiny.nl

Marcotainer

Marcontainer huisjes worden geproduceerd uit cortenstalen containers, die een 2e leven krijgen als bijvoorbeeld Tiny Homes, kantoren, zorgwoningen, tuingebouwen en vakantiewoningen.

www.marcohaakman.nl

EcoCabins

Design hoeft niet duur te zijn. EcoCabins zijn tiny huisjes om te wonen of recreëren, betaalbaar en met een lage footprint. Het zijn comfortabele kleine huisjes gecombineerd met zoveel mogelijke natuurlijke materialen, hoge isolatiewaarde en technische installaties gericht op duurzaamheid. De zon en de wind zorgen voor een aangenaam verblijf.

www.ecocabin.nl

Reviews can be placed here later.

Subscribe to the newsletter

Through a regular newsletter we like to keep you informed of all new developments related to FabCityNature.

* indicates required