WeMakeTheCity Climateproof 18 juni

Hoe maken we steden en regio beter voor ons allemaal? Deze vraag staat centraal in de tweede editie van het internationale stedelijk innovatiefestival WeMakeTheCity, 17 tot en met 23 juni in de metropoolregio Amsterdam. Ook dit jaar doet FabCityNature weer mee!

Dinsdag 18 juni staat in het teken van Climate Proofing the Region, vanaf 13.30 uur organiseert FabCityNature een programma op locatie. Geen betere plek om aan den lijve te ondervinden wat ClimateProof betekent dan IJmuiden aan Zee. Haven, zee, industrie, strand en natuur. Op deze unieke plek botsen verschillende, krachtige en rauwe identiteiten op elkaar botsen én zal in de komende tien jaar een nieuw buitendijks en climateproof kustdorp verrijzen.

Kom jij ook? Beleef, proef en ontdek op 18 juni de andere kant van IJmuiden aan Zee! Met een inspiratiewandeling door filosofe, econome en ecologe Li An Phoa / oprichter Spring College en Drinkable Rivers en een bijzondere 'tasting experience'. We gaan op pad met een picknick-pallet en sluiten af in de Refter van Atelier van Lieshout met een gezamenlijke borrel, beide verzorgd door Drift Food.

Aanmelden en praktische informatie
Aanmelden kan via de site van WeMakeTheCity.  Daarnaast kunnen wij 10 kaarten gratis aanbieden. Heb je interesse? Stuur dan voor 12 juni een mail naar info@fabcitynature.nl
In de ochtend organiseert WeMakeTheCity in Undercurrent in Amsterdam-Noord het programma 'We learn to swim', vanaf die locatie vertrekt om 12.45 uur ook de exursiebus naar IJmuiden aan Zee.