Finch Building

Massief houten, geprefabriceerde en stapelbare modules maken een zeer flexibel casco en aanpasbaar interieur mogelijk. Het circulaire ontwerp maakt het mogelijk de grondstoffen na de - lange - levensduur van de modules te hergebruiken voor andere toepassingen. Door een all-electric benadering zijn de modules fossil-free. Houten gebouwen van hoge kwaliteit.

www.finchbuildings.com

Mill Home

Tiny houses met de techniek en het comfort van nu. Woningen met een eigen karakter, gebaseerd op een modulair systeem met het gebruik van warme houtsoorten. De combinatie van zeer goede geïsoleerde dampdichte panelen in combinatie met een geavanceerde klimaatbeheersing zorgen voor een aangenaam klimaat met een minimaal aan energie verbruik.

www.millhome.nl

 

Zeewierboerderij

Vanuit een grote passie voor natuur, duurzaamheid en water hebben Berthine, Nikki en Sjoerd Stichting Zee Boerderij IJmond opgericht. Met als doel zeewier te kweken, oogsten en te verwerken tot een duurzame grondstof. In het havengebied van IJmuiden willen de initiatiefnemers door zeewierkweek milieuvervuiling tegengaan en de gevolgen van de klimaatverandering reduceren.

Zee Boerderij IJmond filtert met de kweek van zeewier niet alleen het water in de haven van IJmuiden, maar maakt van het zeewier ook producten, onder meer zeep en design producten.

www.zeeboerderij-ijmond.nl

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via een regelmatige nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rondom FabCityNature.

* indicates required