Startbijeenkomst Campsite FabCityNature 18 juni

Een uniek natuurgebied, een combinatie van jachthaven en strand, de vraag naar bijzondere overnachtingen en de bereidheid tot seizoensverlenging vanuit de gemeente zijn een aantal ingrediënten om binnenkort een unieke en succesvolle Campsite neer te zetten in IJmuiden aan Zee. De verbinding van actieve ondernemers met ambities in het gebied, bezoekers die graag in het gebied willen verblijven, de inzet van FabCityNature en experts in Tiny Houses maken een concrete invulling van de Campsite mogelijk.

Na de zomer van start
Na de zomer zullen wij van start gaan met het inrichten van de plek. Naast een bijzondere overnachtingsplek, ook een 'experimental playground' met 50 procent off grid houses en de mogelijkheid om deze door te ontwikkelen in de permanente gebiedsontwikkeling. Hier kun je proefwonen en ervaren hoe het gebied is en mogelijk gaat worden.

Interesse?
FabCityNature zal de Campsite naast het paviljoen Nova Zembla - van PBN - inrichten. Dit is ook de plek voor de startbijeenkomst, waarin wij meer zullen vertellen over het initiatief en de mogelijkheden. De bijeenkomst is gepland op 18 juni, van 15.00 uur tot 17.00 uur. Mocht jij - als expert in of eigenaar van Tiny Houses - onverhoopt nog geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen, maar wel geintresseerd zijn? Wees welkom op de startbijeenkomst! Je kunt je aanmelden via fabcitynature@bureauzwirt.nl