Open dag Campsite Basecamp IJmuiden

Op zondag 29 september organiseert Basecamp IJmuiden, de Campsite van FabCityNature, van 14.00 uur tot 17.00 uur een open dag en zijn de Tiny Houses voor iedereen van binnen en van buiten te bekijken.

Basecamp IJmuiden
Op een unieke plek in IJmuiden vormt zich een duurzaam dorp met Tiny Houses. De eerste 7 Tiny Houses van Basecamp IJmuiden zijn sinds afgelopen zomer te boeken als bijzondere overnachtingsplek. Naast een overnachtingsplek, is Basecamp IJmuiden een plaats waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe woonvormen en duurzaamheidstoepassingen.

Innovatie alom
De innovatief gebouwde kleine woningen hebben allemaal een eigen efficiënte indeling. Het kleinste huisje is, compleet met douche en wc, nog geen 10 m2 groot. Naast de Tiny Houses bekijk je op 29 september ook een waterzuiveringsmachine in actie en is er de mogelijkheid een proefrit te maken in de waterstofauto Hyundai NEXO van Hyundai Velserbeek.

Win een overnachting!
Wil je niet alleen een huisje bekijken, maar er ook in overnachten? Volg Basecamp IJmuiden op Instagram of Facebook. Binnenkort is daar te vinden hoe je een overnachting in een huisje naar keuze kan winnen! Kijk voor meer informatie op de website van Basecamp.

Aanmelden voor de Open Dag kan via Eventbrite.