Film aan de Pier

De zilte zeewind, een scherm voor de golven, een inspirerende film vol veerkracht en hoop. Op zondag 26 augustus vertoont FabCityNature weer een film in de open lucht. Heb je vorige keer de Openluchtbioscoop in het kader van WeMakeTheCity gemist? Bekijk nu 'Atlantic.' (in plaats van het eerder aangekondigde 'Big Wata') tijdens Film aan de Pier, de tweede openluchtbioscoop van FabCityNature. Een inspirerende film, met een verassend uitgangspunt.

21.00 uur: start filmvertoning, inloop vanaf 20.00 uur
Locatie: op 't Landje, voorbij de laatste botenloods, aan de kop van de boulevard langs de jachthaven, IJmuiden aan Zee (bij slecht weer in de botenloods)
Toegang: gratis, nagenieten op de locatie kan tot 24.00 uur.

Over de film
'Vrijheid, liefde, de schittering over de watervlakte. Atlantic. gaat zowel over de hoop op iets beters als de zee. De film combineert het opwindende idee van een onmogelijke missie - denk aan de stoere oceaanreizigers van de Kon-Tiki of onze eigen roeier Ralph Tuijn - met het beeld van de Afrikaanse immigrant. Een botsing van overbekende beelden; dat kán bijna niet anders dan een nieuwe manier van kijken opleveren...'

Bekijk hier de trailer.

Lees hier meer over de film.

Parkeren kan bij de Seaport Marina. Kom je met de bus, dan is het halte IJmuiden aan Zee. Daarna de pier aflopen tot 't Landje. De volgende Film aan de Pier is op 8 september, de titel van de film wordt later bekend.